Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spectacol de teatru Visul unei nopti de vara
20 lei
Brand
William Shakespeare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Despre Visul unei nopti de vara: Compusă cel mai probabil intre 1595 si 1596, Visul unei Nopţi de Vară este una dintre primele comedii ale lui Shakespeare.
Intitulată şi „comedia dragostei”, piesa transpune expresiile unora dintre temele frecvent folosite în opera dramaturgului englez si anume: intriga în iubire, visul versus realitate, imaginaţia si creativitatea.
Comedia prezintă aventurile a patru tineri îndrăgostiţi din Atena şi ale unui grup de actori amatori, într-o pădure locuită de spiriduşi.

Cuplurile de îndrăgostiţi, Lysander şi Hermia, Demetrius şi Helena, devin victime ale unor intrigi ţesute de duhurile pădurii, spiriduşi şi zâne. Urzelile acestora şi în special ale spiriduşului Puck duc la dese schimbări de stare şi de sentimente ale personajelor care trec foarte repede de la iubire la ură şi de la prietenie la gelozie. Toate acestea creează situaţii inedite şi foarte comice în care se vor afla nu numai tinerii îndrăgostiţi, dar şi grupul de actori amatori care repeta o piesă ce urmează a fi jucată în cadrul ceremoniei nunţii lui Tezeu, ducele Atenei şi a Hippolytei, regina amazoanelor.
Daca Visul unei Nopţi de Vară ar trebui caracterizată printr-un singur mesaj acela ar fi “o lume condusă de imaginaţia creativă care leagă supranaturalul de natural, spiriduşii de pamânteni, fantezia şi umorul de dragoste şi căsătorie”.

Informatii suplimentare despe viitoarele spectacole la tel 0734.321.129
Din Gura in Gura
Alte Produse